17.6 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Počelo snimanje filma Južni vetar 2

Snimanje filma “Južni vetar 2” počelo je u Knjaževcu, a nastavak bioskopskog hita, čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca, nosiće naziv “Ubrzanje”.

Scenario i ovog puta potpisuju Petar Mihailović i reditelj Miloš Avramović. Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, u istočnoj Srbiji će se snimati punih pet nedjelja, a kako najavljuju autori, u nastavku će glavni junak Petar Maraš (Miloš Biković) koristiti prednosti stečenog statusa “neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja”.

“Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom (Miodrag Radonjić), odlazi u istočnu Srbiju gde ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promieni planove. Životi na ivici, igre po pravilima međunarodnih narko kartela, uz veliki broj do sada neviđenih akcionih scena, samo su neki detalji koji nas čekaju”, najavljuju autori “Ubrzanja”.

Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Biković i Radonjić, uz Jovanu Stojiljković, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, kao i mladog glumca Luku Grbića.

(CdM)

Foto: printscreen YT

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -