22.4 C
Belgrade
29. 07. 2021.

Vulkan: Popust na knjige naručene preko sajta

Izdavačka kuća “Vulkan” odobrila je popuste na više desetina svojih naslova tokom vikenda, a među njima su dela za sve uzraste, uključujući i neka od neprolaznih dela klasične književnosti.

Ljubitelji knjiga mogu do sutra preko sajta “Vulkana” da za sebe ili, kako navodi ovaj izdavač, za poklone za one koje volite poruče “najlepše romane priznatih autora, dela za sve uzraste”. Kompletna lista knjiga na akciji nalazi se na sajtu, a popusti se odobravaju po sistemu “dve knjige za 777 dinara, tri knjige za 987 dinara, četiri knjige za 1.111 dinara i pet knjiga za 1.222 dinara”.

Akcija traje do 20. decembra i važi samo za odabrane naslove, napominju u “Vulkanu” i dodaju da je potrebno da čitaoci naruče naznačeni broj knjiga u okviru jedne akcije, a ako se odluče za manje knjiga, onda ih plaćaju po redovnoj ceni, a dodaju i da je dostava za porudžbine iznad 2.000 dinara na području Srbije besplatna.

Isti izdavač do sutra je odobrio i popuste na neka od dela klasične književnosti u njihovom izdanju, naručena takođe preko sajta, ali uz nešto drugačiji princip: čitaoci koji poruče tri naslova, platiće dva, a treći će dobiti za dinar.

Među ovako ponuđenim naslovima su “Rat i mir” Lava Nikolajeviča Tolstoja, “Jadnici” Viktora Igoa, Izabrana dela Džejn Ostin, romansirana biografija Džeka Londona pod nazivom “Mornar na konju” iz pera Irvinga Stouna, kao i čuveni “Satanski stihovi” Salmana Ruždija.

Izvor:Nova.rs

Reklama

Trending

Vučić: Nikada se nisam video sa Belivukom, spreman i javno na...

0
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da se ikada video, sastajao ili na bilo koji način razgovarao sa članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i...
- Reklamni prostor -