16.3 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Znate li ko je ustvari Rouan Atkinson, popularni “Mister Bin”

Rouan Atkinson poznatiji kao “Mister Bin” diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu, ali je hteo po svaku cenu da se bavi glumom.

Bio je odbijen na svakoj audiciji za koju se prijavio, televizijske kuće nisu htele da ga zaposle, jer je mucao. Najveći problem je imao sa rečima koje počinju na slovo b. Zbog tog svog problema retko kada daje intervjue. Naposletku je shvatio da treba tu svoju manu da pretvori u prednost, pa je počeo više da se oslanja na mimiku. Prvo je zajedno sa svojim prijateljom scenaristom Ričardom Kurtisom počeo da piše komedije, a njihova emisija “Ovo nisu vesti u 9 sati” proglašena je za najbolju zabavnu emisiju godine i postao je ličnost godine u Britaniji, imao je samo 25 godina. Takođe iz tog programa su proizašle i njegove knjige koje su postali bestseleri.
Počeo je filmsku karijeru sa manjom ulogom u Džejms Bond filmu “Nikada ne reci nikad”, a serija “Crna Guja” ga je zacementirala na mesto vodećih komičara, da bi ga njegov televizijski šou “Mister Bin” vinuo među najpoznatije ljude na planeti. Od tada Rouan Atkinson više nikada nije bio odbijen.

Izvor: Radioaktivni komarac

Reklama

Trending

Brnabić: Stefanović novi heroj opozicije, a nazivali ga „Slinom“

0
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je novi heroj opozicije potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojšta Stefanović, kojeg su do skora...
- Reklamni prostor -