8.7 C
Belgrade
11. 04. 2021.

Tom Hardi je novi Džejms Bond?

Nakon filma “No Time To Die”, koji će svoju premijeru imati u novembru ove godine, glumca Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda naslediće Tom Hardi, navode strani mediji.

Kao što je već poznato, “No Time to Die” biće peti i poslednji izlazak Danijela Krejga kao izmišljenog agenta MI6. Naravno, obožavatelji godinama nagađaju o tome ko će preuzeti Krejga, a odgovor je – Tom Hardi, glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima “Mad Max” i “Venom”.
Serija špijunskih filmova temelji se na izmišljenom liku MI6 agenta Džejmsa Bonda, “007”, koji se izvorno pojavio u romanima Ijana Fleminga.
Na filmu su ga prikazali glumci Šon Koneri, Dejvid Niven, Džordž Lazenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg. Filmska franšiza o Džejmsu Bondu jedna je od najdužih kontinuiranih filmskih serija u istoriji, koja je u produkciji od 1962. do danas.
Izvor: Nova.rs

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -