11 C
Belgrade
28. 10. 2020.

Tom Hardi je novi Džejms Bond?

Nakon filma “No Time To Die”, koji će svoju premijeru imati u novembru ove godine, glumca Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda naslediće Tom Hardi, navode strani mediji.

Kao što je već poznato, “No Time to Die” biće peti i poslednji izlazak Danijela Krejga kao izmišljenog agenta MI6. Naravno, obožavatelji godinama nagađaju o tome ko će preuzeti Krejga, a odgovor je – Tom Hardi, glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima “Mad Max” i “Venom”.
Serija špijunskih filmova temelji se na izmišljenom liku MI6 agenta Džejmsa Bonda, “007”, koji se izvorno pojavio u romanima Ijana Fleminga.
Na filmu su ga prikazali glumci Šon Koneri, Dejvid Niven, Džordž Lazenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan i Danijel Krejg. Filmska franšiza o Džejmsu Bondu jedna je od najdužih kontinuiranih filmskih serija u istoriji, koja je u produkciji od 1962. do danas.
Izvor: Nova.rs

Trending

MILAN VERUOVIĆ ZA JUTARNJE VESTI: Partija nam je zarobila institucije, možda...

0
Šef obezbeđenja pokojnog premijera dr Zorana Đinđića i autor knjige TREĆI METAK, Milan Veruović u ekskluzivnom intervjuu za Jutarnje vesti otkriva- šta za njega...
- Reklamni prostor -