16.3 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Svetlani Bojković ovogodišnja ZLATNA ANTENA za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji

Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković, dobitnica je nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji.

Proslavljenoj glumici nagrada će biti uručena na finalnoj večeri predstojećeg, jubilarnog 10. međunarodnog Festivala drama i serija FEDIS, 30. septembra u Domu omladine Beograda.

Svetlana Ceca Bojković, do sada je odigrala više od 120 glumačkih rola, od čega su 103 uloge u TV dramama i serijama! Zasigurno više nego iko ikada! Prva njena uloga, kada je reč o igranoj televizijskoj formi, bila je davne 1968. u mini seriji „Prvoklasni haos“, a gledaćemo je i u narednoj TV sezoni u TV seriji „Močvara“. Ipak, za najširu TV publiku ona će ostati Emilija Popadić iz TV serije „Bolji život“.

Nagradu Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji Srbije i regiona, na FEDIS festivalu, do sada su dobili : scenarista Siniša Pavić, reditelj Zdravko Šotra, kompozitor Zoran Simjanović, kao i glumci Velimir Bata Živojinović, Milan Lane Gutović, Miki Manojlović, Jelisaveta Seka Sablić, Vlastimir Đuza Stoiljković i Mira Banjac

Izvor: Prva.rs

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -