1.6 C
Belgrade
01. 12. 2020.

Nebojša Glogovac je odbijao velike inostrane uloge da bi osetio ljude i ostao čovek

„Nemam ništa protiv inostranih angažmana, ali ponude koje su stizale, svodile su se na propagandu koja služi tome da se zapadna publika ubedi u to kako ovde i dalje žive divljaci“, izjavio je jednom prilikom Glogovac koji je svojevremeno odbio i ponudu da zaigra u filmu Anđeline Džoli.
Na pitanje da li mu je žao što sa takvim talentom, ne zarađuje kao strane zvezde izjavio je:
“Gledam na to pozitivno. Ja u tome vidim priliku da osetiš ljude i da ostaneš i ti čovek. To ti sa druge strane daje mogućnost i pravo da se ne gordiš i da ne postaneš nešto što nisi i da ne odeš daleko od sebe. Tamo kad si slavan to donosi more i traume. Mislim da je tim ljudima koji su ograđeni sa svim tim telohraniteljima, fitnesima, večnom mladošću- život robija. To je zlatni kavez. Teško bi se na to prliagodio. Uspeo sam i mislim da je to jača fora, da stavom i odnosom prema ljudima mogu da se zaštitim, a mogu i da sednem pored prosjaka i popričam sa njim. Tako da nemam problema sa slavom. ”

Izvor: Radioaktivni komarac

Trending

Igor Vuković: Nestvaran potez gradske vlasti u Pančevu

0
„U jeku velike zdravstvene i ekonomske krize u kojoj se nalazi čitava Srbija, nestvarna vest dolazi iz Pančeva. Gradska uprava grada Pančeva donela je...

Reklama

- Reklamni prostor -